Beste gewaardeerde klant,

In mijn 45-jarige carrière in de grafische industrie, ben ik nog nooit geconfronteerd geweest met een crisis die zo snel opkwam en escaleerde als de coronapandemie.

In de geest van partnerschap wil ik alle HYBRID Software klanten inlichten over ons antwoord op deze crisis en hoe we u willen helpen bij deze uitdaging. Ons actieplan heeft meerdere doelstellingen:

  • Beschermen van de gezondheid en de veiligheid van de HYBRID Software familie: onze klanten, medewerkers en partners
  • Verantwoord optreden en respecteren van de richtlijnen opgelegd door de overheden om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan
  • Continuïteit verzekeren van de business voor onze klanten door onafgebroken en extra ondersteuning te bieden
  • Zonder onderbreking verder ontwikkelen van innovatieve software oplossingen voor de packaging & labels markt

De meeste HYBRID Software medewerkers zullen thuiswerken, in navolging van de officiële richtlijnen van de meeste landen. Wees gerust, de HYBRID Software cloud-based infrastructuur is ontwikkeld om onze werkkrachten wereldwijd te laten opereren, zowel vanuit onze kantoren als elders. Onze respons op ondersteuning en licentievragen blijven ongewijzigd. Kantoor voicemails worden gemonitord en u kan steeds rechtstreeks contact opnemen met medewerkers op hun mobiel toestel.

Door de reisbeperkingen zijn klantenbezoeken voor installaties & demonstraties moeilijker. We zullen de contactpersonen voor deze afspraken contacteren en stellen alternatieve oplossingen voor door middel van remote installaties en opleidingen.

We begrijpen dat Covid-19 een uitdagingen is voor uw business, net als de onze. Indien uw medewerkers telewerken en hiervoor nood is aan bijkomende tijdelijk licenties van PACKZ of CLOUDFLOW, zullen we u heel graag voorzien van deze licenties tijdens deze crisis en dit volledig kosteloos voor onze klanten.

Indien we bijkomende hulp kunnen bieden om de impact van Covid-19 te verminderen, aarzel zeker niet om mij te contacteren. Samen doorstaan we deze storm en keren we zo snel mogelijk terug naar ‘business as usual’. Dank u voor uw blijvende steun.

Vriendelijke Groeten,

Guido Van der Schueren

Chairman, HYBRID Software